Taustatiedot

Suurin osa, yli 80 % kyselyyn vastanneista henkilöistä on naisia. Iältään tutkittavat ovat 18-66-vuotiaita ja heidät on luokiteltu tutkimuksessa eri ikäryhmiin. Eniten henkilöitä on 29-39-vuotiaiden ikäryhmässä; heidän osuus perusjoukosta on lähes 40 %. Pienimmän osuuden perusjoukosta muodostaa 62-72-vuotiaat, joiden osuus on hieman reilut 2 %.

Tutkittavien koulutusjakauma on hyvin tasainen: perusasteen koulutuksen käyneitä on noin 25 %, keskiasteen käyneitä hieman yli 40 % ja korkeasti koulutettuja noin 34 %. Tutkimuksen kannalta onkin hyvä, että tutkittavat ovat jakautuneet suhteellisen tasaisesti eri koulutusasteille. Sukupuolen suhteen tasasta jakaumaa ei ole, jonka vuoksi tämä tutkimus kuvaakin hyvin pitkälti naisten suhtautumista ympäristöön sekä heidän toimia ja kulutustottumuksia. 89 tutkittavasta henkilöstä vain 14 on miehiä, joten miesten ääni tässä tutkimuksessa on hyvin vähäinen.

Suurin osa tutkittavista henkilöistä asuu kahden hengen taloudessa. Seuraavaksi eniten tutkimuksessa esiintyy yhden ja kolmen hengen taloudessa asuvia, jonka jälkeen neljän, viiden ja kuuden hengen taloudessa asuvia, frekvenssien pienetessä kohti suurempaa taloutta.

Mainokset

Jätä kommentti

Kategoria(t): Ihmisen suhde ympäristöön, Ilmiöpohjainen oppiminen, Matematiikka, Norppa 16.4.-31.5.2012

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s